Mandalinalı Miss Lokumlar

Mandalinalı Miss Lokumlar Tanımı İçin Malzemeler

  • 2.5 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu
  • 1 büyük çay bardağı şeker
  • 2dolu yemek kaşığı nişasta

Bulamak için:

  • Hindistan cevizi

Mandalinalı Miss Lokumlar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Taze sıkılmış mandalina suyu, şeker ve nişasta tencere alınır çırpılır. Orta ateşte devamlı çırparak yoğunlaşana kadar pişirilir. İnce uzun bardaklar durulanır.
  2. Ocağımızın altını kapatıp bardaklara hisse edilir. 👌👌oda sıcaklığına gelen bardaklar dolaba kaldırılır. 🍊1 gün dolapta bekletilir. Geceden yapabilirsiniz😊
  3. Bardaklardan çıkarıp hindistan cevizi ile içinde yuvarlanır🙏🙏dilimlenip heryeri bulanıp, servis edilir😍🍊🍃.

Mandalinalı Miss Lokumlar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Serinliğin Adı Semizotu Yoğurtlaması
Cheesecake
Kaşarlı Kabak Çekirdekli Modern Köfte
Su Böreği
Porsiyonluk Cheesecake (Fırından Kalbe)
Sebzeli Pilav Ve Kızarmış Tavuk Göğsü
Hdabla | © 2025 |