Köz Domates Çorbası

Köz Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kapya biber
  • 4 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Zeytinyağ
  • 50 gram rendelenmiş kaşar peynir
  • Çıtır ekmek

Köz Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domates, biber, soğan ve sarımsak iri modüller halinde doğrayıp fırın tepsisine alın. Üzerine zeytinyağ ve tuz gezdirin.
  2. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında 25 dakika közlenmeye bırakın. Bir tencerede zeytinyağ ısıtın. Unu ekleyerek orta ateşte kariştırarak kavurun.
  3. Közlenmiş zerzevatları tencereye alın, üzerine pul biber ve karabiber serpin. Sıcak su ekleyin.
  4. Blender yardımıyla çorbayı çekin. Bir kaç dakika kaynatın. Çorbayı kaseye alın, üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve çıtır ekmeklerle süsleyin.

Köz Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doğal Ev Yapımı Pulbiber (Videolu)
Lahana Sarması (Videolu)
Lokanta Usulü Ezogelin Çorbası
Un Kurabiyesi
Mısır Unlu Pırasalı Börek ( Kesinlikle Deneyin Enfes Bir Lezzet )
Baklava
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet