Cacık

Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 5/6 kaşık süzme yoğurt
  • 1 su bardağı soğuk su
  • 1 küçük salatalık
  • Tuz
  • Kuru nane

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Kuru nane

Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurdumuzu bir kaseye alalım üstüne ince ince salatalığı doğrayalım, suyu ve tuzu ekleyip karıştıralım cacığımızı bir kaseye alalım ve üstüne yağı ve naneyi ekleyelim afiyet olsun😋😋😋
  2. İnstagram gülişin. Mtfg ve nefis yemek tanımlarından takip etmeyi unutmayın kızlar ☺️☺️

Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizi Topları
Ispanaklı Graten
Kuru Dolma (Antep Usulü)
Kestirme Çorbası
4 Malzemeli Çok Hafif Un Helvası (İpek gibi)
Pizza Poğaçası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet