Tek Kişilik Krep

Tek Kişilik Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 5 yemek kaşığı su yahut süt
  • Tuz

Tek Kişilik Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri karıştırıyoruz. Ben harca ek olarak keten tohumu da ek ettim.
  2. Tavayı çok az yağlıyoruz ben birkaç damla damlatıp peçete ile yaydım.
  3. Daha sonra karışımı tavaya döküyoruz alt tarafı kızarınca çeviriyoruz. Deneyen herkese afiyet olsun.

Tek Kişilik Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beyaz Pilav
Minik Turta Gibi Elmalı Kurabiye
Yeşil Labneli Poğaça
Mercimek Köftesi (Tam Ölçü)
Latte Pasta
Pancar Mezesi
Hdabla | © 2025 |