Pasta Sıvama Bariyeri

Pasta Sıvama Bariyeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram krema
  • 140 gram krem şanti
  • 70 gram beyaz çikolata
  • 2 yemek kaşığı labne

Pasta Sıvama Bariyeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uzun müddettir sipariş pastalarımda kullandığım o şahane bariyer tanım ile geldim.
  2. İster pasta kaplamada ister pasta ortasında isterseniz de yazı yazmak için kullanabileceğiniz o mükemmel tanımın çok kolay bir yapılışı var 🌸.
  3. İlk olarak 50 gram kadar kremayı bir kaseye alıyoruz ve içine beyaz çikolataları ekliyoruz benmari tarzı eriyoruz.
  4. !! Pişirme kaynatma yok yalnızca çikolataları eritiyoruz !!.
  5. Krema tekrar soğurken krem şanti kalan krema ve labneyi diğer bir kapta güzelce çırpıyoruz ve çikolatalı kremayı da ekliyoruz blender ile güzelce kıvam aldırıyoruz ve hazır 🤌🏻.
  6. ! Kullanmadan evvel dolaba koymanıza gerek yok !.
  7. Kaplayıp dolaba koyduktan sonra ise akmayan, sertleşmeyen, bulaşmayan şahane bi bariyer oluyor.Afiyet olsun.

Pasta Sıvama Bariyeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Şehriye Çorbası
Unlu Kurabiye
Sebzeli Karnıyarık
Badem Unlu Kakaolu Kek
Hindistan Cevizi Sütü İle Smoothie
Tiramisu
Hdabla | © 2025 |