Pasta Sıvama Bariyeri

Pasta Sıvama Bariyeri Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram krema
- 140 gram krem şanti
- 70 gram beyaz çikolata
- 2 yemek kaşığı labne
Pasta Sıvama Bariyeri Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uzun müddettir sipariş pastalarımda kullandığım o şahane bariyer tanım ile geldim.
- İster pasta kaplamada ister pasta ortasında isterseniz de yazı yazmak için kullanabileceğiniz o mükemmel tanımın çok kolay bir yapılışı var 🌸.
- İlk olarak 50 gram kadar kremayı bir kaseye alıyoruz ve içine beyaz çikolataları ekliyoruz benmari tarzı eriyoruz.
- !! Pişirme kaynatma yok yalnızca çikolataları eritiyoruz !!.
- Krema tekrar soğurken krem şanti kalan krema ve labneyi diğer bir kapta güzelce çırpıyoruz ve çikolatalı kremayı da ekliyoruz blender ile güzelce kıvam aldırıyoruz ve hazır 🤌🏻.
- ! Kullanmadan evvel dolaba koymanıza gerek yok !.
- Kaplayıp dolaba koyduktan sonra ise akmayan, sertleşmeyen, bulaşmayan şahane bi bariyer oluyor.Afiyet olsun.
Pasta Sıvama Bariyeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


