Bazlamadan Pizza Yapımı

Bazlamadan Pizza Üretimi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün sucuk
  • 1 su bardağı mısır
  • 1 kase kaşar peyniri
  • Ketçap
  • 1 yemek kaşığı yağ

Bazlamadan Pizza Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bazlamayı ikiye böldüm.
  2. Ketçapla yağı karıştırıp ekmeklere sürdüm.
  3. Sonra materyalleri ekledim.
  4. 180 derecede 10 dk fırında pişirdim. Afiyet olsun.

Bazlamadan Pizza Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Konya Usulü Yoğurt Çorbası
Sütlaç (Tüm Önemli Püf Noktalarıyla!)
Kahveli Çatlak Kurabiye Tarifi (Ağızda Dağılan)
Salçasız Etli Nohut Yemeği
Yoğurtlu Yumurta
Zingil Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet