Custard Kek

Custard Kek Tanımı İçin Malzemeler
Kek hamuru için;
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı 1 parmak eksik şeker
- 1/2 (yarım) su bardağı krema
- 1/2 (yarım) su bardağı süt
- 1,5 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Üstü için;
- 1 paket custard 250 ml
- Frambuaz
Custard Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Şeker ve yumurta düzgünce karıştırılır.
- Diğer gereçler eklenip düzgünce karıştırılır.
- Kelepçeli kek kalıba dökülür.
- En üste gelecek biçimde üzerine custard dökülür.
- En son frambuaz konur, yoğunluğu dileğe nazaran olabilir ben üst katmanı kaplayacak biçimde ekledim.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirilir. Fırından fırına bu mühlet değişebilir.
Custard Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
