Sarımsak Sosu
Sarımsak Sosu Tanımı İçin Malzemeler
- 2 baş soyulmuş kuru sarımsak
- 1 yemek kaşığı labne peyniri
- 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- 1 çay kaşığı cajun baharatı
Üzerine;
- Pul biber
Sarımsak Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sarımsakları zeytinyağında güzelce kavuruyoruz yumuşuyor.
- Sonra soğutup derin bir kaba alıyoruz.
- Labne, yoğurt, tuzu ve cajun ekliyoruz.Cajun yoksa o denli de yapabilirsiniz.
- Blenderdan geçirip humus üzere olunca servis tabağına alıyoruz ve üzerine pul biber serpiyoruz. Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Sarımsak Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






