Karamelize Havuç

Karamelize Havuç Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 kaşık zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı yoğurt

Karamelize Havuç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları uzun ince doğrayıp, yağ,tuz ve sarımsak ile buluşturup fırında 20-30 dk 200 derecede pişirelim.
  2. Karamelize olmaya başlayınca fırından alabiliriz.
  3. Tabağın altına yoğurt sürerek üzerine havuçları düzelim.
  4. Dileyen üzerine bir çeşit daha yoğurt dökebilir.

Karamelize Havuç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kâğıtta Tavuk (Enfessss)
Siyah Mercimekli Erişte Çorbası (Mutlaka Deneyin)
Un Kurabiyesi
Kıymalı Ispanaklı Börek
Lezzet-i Şahane Krema Soslu Somon
Soslu Ve Tavuklu Göbek Marul Salatası
Hdabla | © 2025 |