2 Kişilik Ispanak Yemeği

2 Kişilik Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram ıspanak
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı bulgur
  • 1 çay bardağı su
  • Yarım tatlı kaşığı salça
  • Yarım tatlı kaşığı pulbiber

2 Kişilik Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yemeklik doğranan soğanı zeytinyağı ile kavuralım.
  2. Üzerine salçayı ve ıspanakları ek edip kavurmaya devam edelim.
  3. Üzerine bulgur, su, tuz ve pul biber ek ederek tencerenin kapağını kapatalım.
  4. 15-20 dk pişmeye bırakalım.

Ben soğuk servis yapmayı seviyorum bu yemekte. Bugün yapıp yarın yiyorum.
Siz dilerseniz sıcak da tüketebilirsiniz.

2 Kişilik Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Spoonful Tatlısı (Kaşık Tatlısı)
Topalak (Tarhana Köfteli Çorba)
Pamuk Poğaça
Günün En Güzel Saati
Ekmek Pizza
Çıtır Muska Böreği (Patatesli)
Hdabla | © 2025 |