Tencerede 10 Dakikada Suffle

Tencerede 10 Dakikada Suffle Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 çay bardağı un

İçi için;

  • 60 gram sütlü çikolata ( isterseniz bitter de kullanabilirsiniz)

Tencerede 10 Dakikada Suffle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri karıştırıp kek harcımızı hazırlıyoruz.
  2. Kaselerimize yarıya gelecek formda eşit boşaltıyoruz ( toplamda 6 kase çıkıyor )
  3. Geniş bir tencereye alıp orta kısımlarına çikolatayı yerleştiriyoruz.
  4. Tencereye yarıya kadar kaynar su ekliyoruz .
  5. Suyumuz fokurdamaya başladığında tencerenin üzerini bir bezle örtüp kapağını kapatıp ocağın altını kısıyoruz.
  6. 10 dakika tamamlandığında üzerini açıyoruz ve sufflelerimiz hazır.
  7. Üzerine pudra şekeri serpiştirerek servis yapıyoruz. Deneyecek olanlara afiyet olsun 😇.

Tencerede 10 Dakikada Suffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Rulo Patates
Limonlu Mavi Haşhaşlı Nefis Muffin
Kereviz Sapı Çorbası
Bitter Çikolatalı Fındıklı Kek
Dondurmalı Şeftali Tatlısı
Vanilyalı Türk Kahvesi
Hdabla | © 2025 |