Soslu Tavuk Kanat

Soslu Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk incik kanat

Her baharattan bir yemek kaşığı:

  • Kekik
  • Tatlı pulbiber
  • Zeytin baharatı
  • Pizza baharatı
  • Tuz

Diğer gereçler;

  • 5 yemek kaṣığı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Tuz
  • 2 yemek kaşığı sarımsaklı ve çeṣnili sürme peynir
  • 1 kuru soğan (rendelenmiṣ)

Soslu Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk kanatları yıkanır, süzülür ve 2 ye kesilir.Tavuk yıkanmaz diyenlerdenseniz, yıkamayınız.
  2. Fırın ıssısı 200 dereceye ayarlanır.
  3. Tavuk kesimleri borcama konur ve öbür materyaller üzerine konur ve karıştırılır.
  4. Fırının orta kısmında 1 saat piṣmeye bırakılır.
  5. İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz.Deneyeceklere afiyet olsun.

Soslu Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çatlak Kurabiye
Kabaklı Pilav
5 Dakikada 3 Malzemeli Un Kurabiyesi
Şerbetli Haşhaşlı Limonlu Kek
El Açması Patatesli Börek
Pratik Mozaik Pasta ( Bisküvili Pasta )
Hdabla | © 2025 |