Ballı Avakado

Ballı Avakado Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet olgunlaşmış avakado
  • 2 adet küçük muz
  • 3 yemek kaşığı bal

Ballı Avakado Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaseye muzumuzu alıp çatalla ezelim.
  2. Avakadoyu ortadan keselim kaşık yardımı ile çıkartalım muzun üzerine ekleyelim ve çatalla ezelim.
  3. Üzerine de balını ekleyip güzelce karıştıralım.
  4. Kaseye alın. Artık hazır 👌👌👌.

Ballı Avakado Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şifa Deposu Kıymalı Karnabahar Tarifi
Cupta Dubai Çikolata
Paçanga Böreği (5 Dakikada)
Kremalı Salçalı Makarna
Tahinli Ve Cevizli Rulo Kurabiye
Beyti Kebap
Hdabla | © 2025 |