Susamlı Kurabiye

Susamlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram margarin yahut tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı sirke ( elma ,üzüm farketmez)
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2,5 -3 su bardağı un ( denetimli ekleyin)

Dışı için;

  • 2 yemek kaşığı üzüm pekmezi
  • Yarım çay bardağı su
  • Susam

Susamlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri karıştırıp orta sertlikte bir hamur elde edelim.
  2. Cevizden küçük modüller koparıp şekillendirip evvel pekmeze daha sonra susama bulayın.
  3. 180 derecelik evvelce ısıtılmış fırında 20 -25 dakika pişirelim deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤌.

Susamlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmeyen Kahveli Pasta
Kabak Çiçeği Dolması
Tost Makinasında Köfte
Plaska (Mısır Unlu Pırasalı Ekmek)
Peynirli Krep Gözleme
Çikolata Parçacıklı Cookkie
Hdabla | © 2025 |