Fırında Mantar

Fırında Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram mantar
  • 100 gram yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • Dereotu
  • Tuz
  • Karabiber

Fırında Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantar, yoğurt, küçük doğranmış sarımsak, tuz ve karabiber uygunca karıştırıp en az 30 dakika buzdolabında bekletin.
  2. 200 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.
  3. Küçük doğranmış dereotu ile servis yapın.

Fırında Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Airfrey Yağsız Sağlıklı Sebzeli Pizza
Unlu Kurabiye
Tuzlu Kurabiye
Öğlen Yemeği Daveti
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Görünüşü Farklı Mozaik Pasta
Hdabla | © 2025 |