Çok Pratik Arap Tava

Çok Pratik Arap Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kıyma
  • 2 orta uzunluk patates
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 2 su bardağı su

1’er tatlı kaşığı;

  • Tuz
  • Kara biber
  • Kırmızı toz biber
  • Pul biber
  • Kekik
  • Kimyon

Çok Pratik Arap Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesi küp küp doğrayıp borcama koyalım.
  2. Soğanları ve domatesleri yemeklik doğrayıp borcama ek edelim.
  3. Kıymaya baharatları da borcama dökelim.
  4. Önce kıymaya baharatları ekleyip güzelce harmanlayıp daha sonra zeytinyağı, su ve başka bütün gereçleri de ekleyip elimizle karıştırarak borcama yayalım.
  5. Fanlı ayarda 180 derece sıcaklıkta 50-60 dakika kadar pişirin.

Yapımı çok pratik bu tanımı umarım seversiniz.

Afiyet olsun 🌸😌.

Çok Pratik Arap Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Köz Biber Mezesi
Churchill (Çörçıl)
Köz Domates Çorbası
Kabartma Tozlu Poğaça
Pizza Tarifi
Damla Çikolatalı Fındıklı Enfes Aromalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |