Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze

Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane kırmızı pancar
  • 8 tane havuç
  • 1 kase yoğurt
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Nane
  • Kekik

Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle havuç ve pancarlarımızı haşlıyoruz.
  2. Daha sonra soğuyunca küp küp doğrayıp üzerine yoğurt havanda dövdüğümüz sarımsak ,tuz ,kekik ve nanemizi ekliyoruz.
  1. Afiyet olsun 😊(Yoğurdun bütün gereçle karışmış olması gerekir)

Havuçlu Pancarlı Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dışı Tül İçi Yumuşacık Browni
Ton Balıklı Salata
Efsane Sosuyla Islak Kek
Belen Tava (Kıymalı)
Üzümlü Kurabiye
Gelin Pastası
Hdabla | © 2025 |