Havuçlu Tatlı (Havucunuz Varsa Mutlaka Deneyin)

Havuçlu Tatlı (Havucunuz Varsa Kesinlikle Deneyin) Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet havuç
  • 1 su bardağı bisküvi (robotta çekilmiş)
  • 1 su bardağı ceviz içi (robotta çekilmiş olacak)
  • Yarım su bardağı toz şeker

Kreması için;

  • 2 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • yarım paket kremşanti

Havuçlu Tatlı (Havucunuz Varsa Kesinlikle Deneyin) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle havuçları robottan geçirelim ya da rendeleyip tavaya alalım ve kavuralım.
  2. Hafif sulanmaya başlayınca şekeri ekleyelim.
  3. Şekeri eriyince üzerine bir su bardağı bisküvi ve cevizi de ekleyelim ocağın altını kapatıp uygunca karıştıralım.
  4. Kreması için; İki bardak süt ile un ve şekeri ocağa alıp kaynayana kadar daima karıştırarak pişirelim.
  5. Bir 2 dakika kaynadıktan sonra daima çırparak soğumasını sağlayalım.
  6. Daha sonra yarım paket kremşanti de ekleyerek mikserle iki 3 dakika çırpalım.
  7. Servis tepsimize evvel pişirdiğimiz havucu yayalım ve bastıralım.
  8. Daha sonra üzerine soğuyan kremamızı dökerek yayalım ve buzdolabında en az iki 3 saat bekletelim.
  9. Dilediğiniz formda üzerini süsleyerek servis edebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyetle.

Havuçlu Tatlı (Havucunuz Varsa Kesinlikle Deneyin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Düdüklü Tencerede Barbunya
Kruvasan
Sıcak Çikolata Soslu Islak Kurabiye
Bebekler İçin Tavuk Suyu Çorba
Cookie Kurabiye
Şerbetli Atom Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet