Acuka

Acuka Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kavanoz domates salçası
  • 1 kavanoz biber salçası
  • 1 kase ceviz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremize yağımızı koyuyoruz.
  2. Domates ve biber salçasını tencereye alıyoruz.
  3. Salçalar kavrulduktan sonra baharatları ekliyoruz.
  4. Kaynamaya başlayana kadar pişiriyoruz kavanozluyoruz.

Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

2 Yumurta İle Yaş Pasta Tarifi (Videolu)
10 Dakikada Kısır
Cilt Dostu Kolajen Deposu Domates Çorbası
Mercimek Köftesi
Pastane Usulü Alman Pastası (Videolu)
Ispanak Kol Böreği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet