Yumurtalı Ekmek (Videolu)

Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı lor peyniri
  • 8-10 kol maydanoz
  • 1 er çay kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 3 dilim ekmek
  • 3 yemek kaşığı kaşar peyniri

Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kabına yumurta, süt ,sıvı yağ ,lor peyniri ,tuz ,baharat ve maydanozu alıp güzelce karıştıralım.
  2. Tavanın içerisine tereyağını koyup eritelim.
  3. Ekmeği tavaya dizelim, yumurtalı harcı dökelim ,tavanın kapağını kapatarak kısık ateşte pişirip aykırı çevirerek tekrar tavaya alalım.
  4. Üzerine rendelediğimiz kaşar peynirini koyup peyniri eriyene kadar 1-2 dakika daha pişirip sonrasında servis edelim afiyetler olsun ayrıntılı tanım için👇.

Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Waffle🧇
Antioksidan Deposu Mor Soğan Turşusu
Kuru Yufka Böreği
+8 Aylık Pofuduk Yumurta
Soğan Dolması (Kıymasız)
Kakaolu Bal Badem Tatlısı
Hdabla | © 2025 |