Kabak Mücveri

Kabak Mücveri Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 3 adet yumurta
  • 6 yemek kaşığı un
  • 1 adet kuru soğan
  • Bir tutam maydanoz
  • Bir tutam dereotu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Kızartmak için sıvı yağ
  • Çay kaşığı ucu ile karabiber
  • Çay kaşığı ucu ile kırmızı toz biber

Kabak Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve soğanı soyup rendeleyip güzelce suyunu sıkalım.
  2. Karıştırma kabına koyup üzerine yumurtayı ,un ,dereotu, maydanoz, tuz, karabiber ,kırmızı toz biber ek edip iyicene karıştıralım.
  3. Tavada yeteri kadar olan yağımızı kızdırıp kaşık yardımı ile tavaya aralıklı yayarak dökelim.
  4. Arkalı önlü çevirerek kızartalım. Borcama alta peçete koyalım.Yağını çeksin.
  5. Kızarttıklarımızı servis edebiliriz bu formda afiyet olsun.

Kabak Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Ağlayan Pasta
Karalahana Turşusu
Kremalı Mantarlı Tavuklu Makarna
Çıtır Kadayıflı Kurabiye
Fırın Sütlaç
Çıtır Yufkalı Patlıcanlı Tavuk Salatası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet