Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • Bütün karnabahar

Sosu için;

  • Zeytin yağı
  • 1 diş sarımsak
  • Zerdeçal
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Pul biber
  • Sarımsaklı süzme yoğurt

Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı 1 er cm kalınlığında dilimleyelim.
  2. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.
  3. Sosumuzu bir kapta karıştırıp, yumurta fırçasıyla üzerine sürelim.
  4. Önceden ısıtılmış alt üst ayarda 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirelim.
  5. Servis sırasında sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirelim.

Deneyenlere afiyet olsun ❤.

Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebeklere Yumuşak, Lezzetli Pankek
Patlıcan Yemeği
Tart Pasta
Muhallebi
Bebek Kavanoz Mama 5+
Karışık Kızartma Şöleni
Hdabla | © 2025 |