Lokanta Usulü Mor Lahana Turşusu

Lokanta Metodu Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün mor lahana
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 1,5 limonun suyu
  • 3 tatlı kaşığı tuz

Lokanta Tarzı Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lahanayı ince ince doğruyoruz geniş bir karıştırma kabına aldığımız lahanaların üzerine sirke
  2. limonsuyu ve tuzu ekleyerek ovarak karıştırıyoruz.
  3. Kavanoza karıştırdığımız lahanaları dolduruyoruz .
  4. Üzerine tepsinin tabanındaki kendi suyunuda ek edip kapağını kapatarak buz dolabına kaldıralım.
  5. İster karışık salatalarınızda isterseniz tek başınada tüketebileceğiniz hem rengiyle hem lezzetiyle mükemmel bir tanım şifa deposu afiyet olsun 🪷🪷.

Lokanta Tarzı Mor Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaş Pasta Tadında Mozaik Pastası
Profiterol Tadında Yaz Tatlısı (Videolu)
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Omaç ( Sivas Yöresinden)
Bomba Kurabiye
Portakallı Karnabahar Çorbası
Hdabla | © 2024 |