Yumurta Kızartması

Yumurta Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • Yarım çay kaşığı tuz

Yumurta Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 adet yumurta haşlandıktan sonra yumurtaları ortadan ikiye bölün.
  2. 1 yemek kaşığı tereyağını tavada eritip, üzerine baharatları ekleyelim.
  3. İyice kızardıktan sonra yumurtaları önlü artlı kızartın.

Yumurta Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Kış Salatası (Mevsim Salata)
Hızlı Pişi
Yumurtalı Patates
Krem Şokola (Videolu)
Sütlü Kız Pastası
Fıstık Soslu Sebze Ve Çıtır Tavuk
Hdabla | © 2025 |