Ton Balıklı Salata

Ton Balıklı Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kutu konserve tonbalığı
  • Yarım göbek lahana
  • Yarım demet roka
  • 1 tane domates
  • 1 kase konserve mısır
  • Çeyrek demet kişniş yahut maydanoz
  • 1 tane limon
  • 1 tatlı kaşığı mayonez
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz

Ton Balıklı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak yıkadığımız yeşillikleri güzelce yıkayıp kurulayıp doğrayalım.
  2. Servis edeceğimiz kaseye sırasıyla göbek, roka, domates, kişniş yahut maydanoz, mısır kaseye alıp üzerine açıp yağını süzdüğümüz tonbalığını ek edelim.
  3. Sosu için; 1 sıkılmış limonun suyu, zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı tuz ve isteğe bağlı mayonezi ekleyip salatamızın üzerine gezdirelim, afiyetle tüketebilirsiniz.

Not:İstediğiniz öteki yeşillik yahut turşu çeşitlerinide ekleyebilirsiniz biz bu şeklide seviyoruz.

Ton Balıklı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebze Çorbası
Tuzlu Kurabiye
Tek Tek Hamur Açmaya Gerek Olmadan Çıtır Çıtır Arnavut Böreği
Tiramisu
Frambuazlı Tiriliçe
Şehriyeli Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |