Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket süt
  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım paket margarin
  • 1 paket vanilya
  • 1 adet yumurta sarısı
  • Yarım su bardağı un
  • Yarım su bardağı nişasta

Üzeri için;

  • Tarçın
  • Toz antepfıstığı (siz nasıl isterseniz o halde süsleye bilirsiniz efendim)

Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencere ocağımıza alalım akabinde margarinimizi koyup eritelim akabinde üzerine un ve nişastamıza dökelim unu nişastayı margarini karıştırdıktan sonra.
  2. Bir paket sütümüzü unu muzu nişasta mızı üzerine dökelim yumurta sarısını koyalım şekerimizi dökelim. Hepsini döktükten sonra bütün gereçleri karıştıralım kıvamını alana kadar.
  3. Kıvam aldıktan sonra borcamımızın altını ıslatıp borcamımıza dökelim servisi hazır. Dilediğiniz üzere süsleyip hazırlayabilirsiniz afiyet olsun.

Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Eti Fingerlı Pasta
Sulu Köfte
Tereyağlı Tavuk
Çiğ Köfte
Çıtır Tavuk
Sosis Kızartma
Hdabla | © 2025 |