Tavuk Göğsü
Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket süt
- 1 su bardağı şeker
- Yarım paket margarin
- 1 paket vanilya
- 1 adet yumurta sarısı
- Yarım su bardağı un
- Yarım su bardağı nişasta
Üzeri için;
- Tarçın
- Toz antepfıstığı (siz nasıl isterseniz o halde süsleye bilirsiniz efendim)
Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tencere ocağımıza alalım akabinde margarinimizi koyup eritelim akabinde üzerine un ve nişastamıza dökelim unu nişastayı margarini karıştırdıktan sonra.
- Bir paket sütümüzü unu muzu nişasta mızı üzerine dökelim yumurta sarısını koyalım şekerimizi dökelim. Hepsini döktükten sonra bütün gereçleri karıştıralım kıvamını alana kadar.
- Kıvam aldıktan sonra borcamımızın altını ıslatıp borcamımıza dökelim servisi hazır. Dilediğiniz üzere süsleyip hazırlayabilirsiniz afiyet olsun.
Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








