Çubuk Pişi

Çubuk Pişi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı süt
- 1 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 çay bardağı beyaz peynir
- 8- 10 kısım kıyılmış maydanoz
- 1 paket kabartma tozu
- 2.5 su bardağı un
Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Çubuk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hamur için bütün gereçleri sırayla yoğurma kabına alıp ele yapışmayan bi hamur yoğuralım.
- Hamuru tezgaha alıp merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açalım.
- Bıçak yardımıyla uzun şeritler keselim.
- Kestiğimiz şeritleri 2- 3 modüle bölelim.
- Sıvıyağda gerili önlü kızartalım. Afiyet olsun.
Çubuk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

