Çanakta Haydari

Çanakta Haydari Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 dilim beyaz peynir
  • 1 diş sarımsak

Çanak için;

  • 2 adet yufka
  • Sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı toz biber

Çanakta Haydari Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı tezgahta 2 ye katlayalım.
  2. Ardından görseldeki üzere keselim.
  3. Tart kalıbı yağlayıp yufkaları dizelim.
  4. Güzelce bastırıp sos gerecini sürelim.
  5. 180 derece fırında pişirelim.
  6. Haydari materyallerini karıştırıp sıkma torbasına alalım.
  7. Yufkanın orta kısmına sıkıp dilediğiniz üzere süsleyip servis edelim.

Afiyet olsun.

Çanakta Haydari Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Brownie
Kumlu Pasta
İçi Dolgulu Fit Lezzetli Patlak Toplar
Yulaflı Fit Pankek
Ramazan İçin Evde Ekmek (Ayçiçekli)
Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet