Çanakta Haydari

Çanakta Haydari Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- 1 tutam dereotu
- 1 tatlı kaşığı nane
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 dilim beyaz peynir
- 1 diş sarımsak
Çanak için;
- 2 adet yufka
- Sıvı yağ
- 1 çay kaşığı toz biber
Çanakta Haydari Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yufkayı tezgahta 2 ye katlayalım.
- Ardından görseldeki üzere keselim.
- Tart kalıbı yağlayıp yufkaları dizelim.
- Güzelce bastırıp sos gerecini sürelim.
- 180 derece fırında pişirelim.
- Haydari materyallerini karıştırıp sıkma torbasına alalım.
- Yufkanın orta kısmına sıkıp dilediğiniz üzere süsleyip servis edelim.
Afiyet olsun.
Çanakta Haydari Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





