Çanakta Haydari

Çanakta Haydari Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 dilim beyaz peynir
  • 1 diş sarımsak

Çanak için;

  • 2 adet yufka
  • Sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı toz biber

Çanakta Haydari Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı tezgahta 2 ye katlayalım.
  2. Ardından görseldeki üzere keselim.
  3. Tart kalıbı yağlayıp yufkaları dizelim.
  4. Güzelce bastırıp sos gerecini sürelim.
  5. 180 derece fırında pişirelim.
  6. Haydari materyallerini karıştırıp sıkma torbasına alalım.
  7. Yufkanın orta kısmına sıkıp dilediğiniz üzere süsleyip servis edelim.

Afiyet olsun.

Çanakta Haydari Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Efsane Gözleme (Kahvaltı İçin Vazgeçilmez)
Beyaz Pilav
Kereviz Salatası
İrmikli Sütlü Pudingli Tatlı
Cupta Dubai Çikolata
Glutensiz Kurabiye
Hdabla | © 2025 |