Şeftali Tatlısı

Şeftali Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet şeftali
  • 8 yemek kaşığı toz şeker
  • Karanfil
  • 3 yemek kaşığı su

Üzeri için;

  • Kaymak

Şeftali Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İki adet şeftali ortadan kesiyoruz, fırın kabına yerleştiriyoruz .
  2. Her bir dilimin üzerine iki yemek kaşığı toz şeker döküyoruz ,ortalarına iki adet karanfil bırakıyoruz.
  3. Fırın kabının içerisine dört yemek kaşığı suda ekliyoruz .
  4. 190° fırında ortalama 1 saat denetimli bir formda pişiriyoruz.
  5. Piştikten sonra kaymak ile servis ediyoruz deneyecek olan herkese afiyet olsun.

Şeftali Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hardallı Patates Salatası
Diyet Akşam Yemeği ( Patates Ve Yumurtalı)
Bol Sirkeli Tuzlu Simit (Videolu)
Fit Cookie (Çilekli Ve Kakaolu)
Noodle Kokulu Katkısız Makarna Sosu
Sponful (Kaşık Tatlısı) Tarifi
Hdabla | © 2025 |