Haydari

Haydari Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase beyaz peynir
  • 1 kase yoğurt yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 kase dere otu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Haydari Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Beyaz peynir ile yoğurdu karıştırıyoruz.
  2. Üzerine nane,dere otu ve zeytinyağı ekleyerek servis edebilirsiniz.

Haydari Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Yoğurtlu Fellah Köfte
Tavuklu Arap Tava
Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Güzel Hali)
Pişmeyen Pasta
Fırında Izgara Kanat
Fırında Karnabahar
Hdabla | © 2025 |