Fırında Kabak Mücver
Fırında Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı un
- 1 çay bardağı mısır unu
- Çeyrek demet maydanoz
- Çeyrek demet dereotu
- Yarım paket kabartma tozu
- Toz biber
- Pul biber
- Nane
- Karabiber
- Tuz
Fırında Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sebzeleri yıkayın ve kabuklarını soyun rendeleyin fazla suyunu elinizle sıkın.
- Sonra bir kapta tüm materyalleri karıştırın.
- Kaşıkla yağlı kâğıt serili fırın tepsisine aralıklı olacak biçimde dökün.
- Bir bardakla hafif üzerlerine bastırın.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun 🌸.
Fırında Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















