Kabak Krep
Kabak Krep Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk kabak
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı yulaf
- Tuz
- İsteğe bağlı baharatlar
- Maydanoz
- Dereotu
Kabak Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyaller smoothie makinasında güzelce pürüzsüz kıvama getirilir.
- Yapışmaz tavaya az tereyağ yada zeytinyağı sürülerek ince katman halince hazırlanan harç dökülür.
- Normal krep yapıyor üzere önlü artlı güzelce pişirilir.
Not; yulaf durdukça katılaşıp suyu içine çekiyor. Birinci etapta krep hamuru çok sıvı olmuşsa biraz bekleyip şayet hala sıvı ise az daha yulaf ekleyin. Şayet yulaflarınız büyük taneli ve harç çok katı kıvam olmuşsa süt yoğurt su ile kıvam verebilirsiniz.
Kabak Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












