Yoğurtlu Kızartma Tarifi

Yoğurtlu Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet patates
  • 3 adet kapya biber
  • 4 adet sivri biber

Üzeri için;

  • 1 kase süzme yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Yoğurtlu Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri soyup yıkıyoruz, küp küp doğruyoruz.
  2. Uygun bir tencereye sıvı yağını koyup patatesleri kızartıyoruz, kızaran patatesleri servis tabağına alıyoruz.
  3. Üzerine sarımsak karışımlı yoğurttan gezdiriyoruz ,en son üzerine kızartılmış kapya biber ve sivri biberi kızartıp döküyoruz afiyet olsun.

Yoğurtlu Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domates İçinde Salata Sunum Şov
Enginarlı Pilav
Antep Ekişili Köfte
Fit Magnolia
Ekmek Köftesi (Kahvaltıların Vazgeçilmezi)
Prenses Tatlısı
Hdabla | © 2025 |