Puf Börek

Puf Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet hazır yufka
  • 2 adet yumurta (her bir yufka için 1 adet yumurta kullanılır)

Kızartmak için;

  • Bol sıvı yağ

Puf Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı çırpalım 1 adet yufkayı düz bir yere serelim.
  2. 1 adet yumurtayı yufkanın her tarafına gelecek formda sürelim.
  3. Uç kısmından başlayarak 3-4 parmak eninde yufkanın sonuna kadar katlayalım kare olacak formda keselim.
  4. Bir kaba bol su koyup yufkaları suya batırıp alalım 2. Yufkayı da birebir süreçte yapalım bol kızgın yağda alt üst pişirelim afiyet olsun.

Puf Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Ölçüde Elmalı Tart
Tahinli Kurabiye
Böğürtlen Soslu İrmikli Tatlı (Videolu)
Orman Meyveli Parça Çikolatalı Kek
Künefe
Çıtır Kadayıflı Kahveli Muhallebi
Hdabla | © 2025 |