Janepelo Turşusu

Janepelo Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo janepelo biberi
  • 1 baş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sirke
  • Kavanozu dolduracak kadar su
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 2 küp şeker

Janepelo Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Janepelo biberleri yıkanır.
  2. Orta incelikte doğranır.
  3. Kavanozun içine doğradığımız janepelo biberleri konur.
  4. Üzerine sirke, tuz ve şeker eklenir.
  5. Suyu da ek edildikten sonra kapağı sıkıca kapatılıp bir gece aykırı bekletilir.
  6. İki haftanın sonunda tursunuz yenmeye hazır hale gelir.

Janepelo Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Büyük Tepside Tam Ölçülü Trileçe Tarifi
Sulu Köfte
Yumurtalı Karnabahar Yemeği
Kabaklı Havuçlu Tarator
Ramazan Pidesi
Sütlaç / Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2025 |