Parçalanmış Yufkalardan Börek

Parçalanmış Yufkalardan Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı zeytinyağı yada sıvı yağ
  • 1 tepeleme çay kaşığı tuz
  • 1 tepeleme çay kaşığı karbonat
  • 1 demet temizlenmiş yıkanmış doğranmış maydanoz

Parçalanmış Yufkalardan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkaları doğrayın.
  2. Derin bir kapta süt, sıvı yağ, yumurta, tuz ve karbonat güzelce çırpın akabinde doğradığınız yufka ve doğranmış maydanozu ekleyip karıştırın.
  3. Yağlanmış küçük borcam fırın tepsisine harcı yayın.
  4. 200 derece fırında alt ve üstleri kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun.

Parçalanmış Yufkalardan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Lokmalık Kurabiye
Pankek Pizza
Kurabiye Güzeli
Tek Kişilik Kendimi Seviyorum Suflesi
Cheesy Havuçlu Kek
Kuru Börülce Salatası
Hdabla | © 2025 |