Parçalanmış Yufkalardan Börek
Parçalanmış Yufkalardan Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yufka
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı zeytinyağı yada sıvı yağ
- 1 tepeleme çay kaşığı tuz
- 1 tepeleme çay kaşığı karbonat
- 1 demet temizlenmiş yıkanmış doğranmış maydanoz
Parçalanmış Yufkalardan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yufkaları doğrayın.
- Derin bir kapta süt, sıvı yağ, yumurta, tuz ve karbonat güzelce çırpın akabinde doğradığınız yufka ve doğranmış maydanozu ekleyip karıştırın.
- Yağlanmış küçük borcam fırın tepsisine harcı yayın.
- 200 derece fırında alt ve üstleri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Parçalanmış Yufkalardan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






