Şehriye Pilavı

Şehriye Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak şehriye
  • 3 su bardağı su (tavuk suyu çok yakışıyor)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 kaşık tereyağı
  • 2 kaşık sıvı yağ

Şehriye Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şehriyeyi yağda kavuralım kavrulan şehriyeye suyunu ve tuzunu atalım kaynayımca kışık ateşte pişirelim afiyet olsun.

Şehriye Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Çikolatası
Terbiyeli Ekşili Sulu Köfte
Tavuk Etli Patlıcan Sarma
Kırmızı Lahana Salatası
Soğanları Yumurta
Havuçlu Arpa Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi (Şifa Gibi Çorba)
Hdabla | © 2025 |