İpeksi Dokuda Cup Tatlı

İpeksi Dokuda Cup Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 80 gram çikolata

İpeksi Dokuda Cup Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, şeker, kakao, un ve nişastayı (tereyağı,çikolata ve vanilya hariç) tencereye alın. Pürüzsüz olana kadar çırpın.
  2. Orta ateşte karıştırarak pişirin, kaynayınca kıvam alacaktır.
  3. Ocağı kapatıp çikolata, tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Üzerine temas edecek halde pak poşet kapatıp soğumaya bırakın. Bu sayede kabuk tutmayacak.
  4. Kaselere krema ve robottan geçirilmiş bisküvileri sırasıyla aktaralım. Deneyecek olanlara afiyet olsun.

İpeksi Dokuda Cup Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Kurabiye
Islak Kurabiye (Şerbeti Kaynatılmıyor)
Glütensiz Lahmacun Yüksek Proteinli
Yemeye Doyamayacağınız Peynirli Börek
Köz Patlıcan Ve Biberli Karışık Pizza
Kakaolu Muffinler (İçi Dolgulu) Kek
Hdabla | © 2025 |