Kış Çorbası
Kış Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bardak siyah mercimek
- 1 adet kabak
- 1 demet ıspanak başı
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 kaşık salça
- 1 litre su
Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Siyah mercimeği haşlayın bol su ile.
- Boş tencerenin içine kıyılmış soğanı kavurun başka gereçleri ekleyin.
- Siyah mercimeği haşlayın bol suyla hoşlandıkları sonra boş tencerenin içine kıyılmış soğanı kavurun öteki gereçleri ekleyin.
- Ayrıca 1 kaşık salça ve yarım çağ bardağı zeytin yağı ile kavurduktan sonra 1 litre su ile bitirmeye başlayın, orta sıra denetim edin kabak yumuşak ise yemeğiniz pişmiştir tuz eklemeyi unutmayın.
Kış Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






