Kış Çorbası

Kış Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bardak siyah mercimek
  • 1 adet kabak
  • 1 demet ıspanak başı
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 kaşık salça
  • 1 litre su

Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Siyah mercimeği haşlayın bol su ile.
  2. Boş tencerenin içine kıyılmış soğanı kavurun başka gereçleri ekleyin.
  3. Siyah mercimeği haşlayın bol suyla hoşlandıkları sonra boş tencerenin içine kıyılmış soğanı kavurun öteki gereçleri ekleyin.
  4. Ayrıca 1 kaşık salça ve yarım çağ bardağı zeytin yağı ile kavurduktan sonra 1 litre su ile bitirmeye başlayın, orta sıra denetim edin kabak yumuşak ise yemeğiniz pişmiştir tuz eklemeyi unutmayın.

Kış Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Biscotti (Videolu)
Kavanoz Kurabiyesi
Peynirli Dereotu Kurabiye
Ayva Tatlısı
Salata , Dolma Baharatı
Yoğurtlu Ve Fındıklı Şeftali Keki
Hdabla | © 2025 |