Cocostar Pasta
Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Keki için;
- 2 yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 su bardağı un
Islatmak için;
- 1 su bardağı süt
Kreması için;
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı hindistan cevizi
Ganaj için;
- 1 paket krema
- 120 gram sütlü çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şeker köpürene kadar çırpılır.
- Ardından öteki sıvı materyaller eklenir.
- En son denetimli bi biçimde un eklenir ve kelepçeli kalıba dökülür.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirilir. Ve soğumaya bırakılır.
- Kreması için; kremşanti sütle çırpılıp hindistan cevizi eklenir.
- Ganaj için;krema kaynama noktasına gelene kadar ocakta ısıtılır ve kenara alınır.
- İçine çikolatalar kırılıp karıştırılır.
- Ilıyan kekimiz kalıptan çıkartılır servis tabağına alınır ve tekrar kalıba geçirilir.
- Kekimiz 1 su bardağı sütle ıslatılır.
- Üzerine yaptığımız hindistan cevizli kremamız düzgün bir biçimde yayılır.
- En son ganaj dökülür ve 1 gece yahut en az 4 saat dolapta bekletilir.
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









