Cocostar Pasta

Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Keki için;

  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un

Islatmak için;

  • 1 su bardağı süt

Kreması için;

  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Ganaj için;

  • 1 paket krema
  • 120 gram sütlü çikolata

Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1.  Yumurta ve şeker köpürene kadar çırpılır.
  2. Ardından öteki sıvı materyaller eklenir.
  3. En son denetimli bi biçimde un eklenir ve kelepçeli kalıba dökülür.
  4. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirilir. Ve soğumaya bırakılır.
  5. Kreması için; kremşanti sütle çırpılıp hindistan cevizi eklenir.
  6. Ganaj için;krema kaynama noktasına gelene kadar ocakta ısıtılır ve kenara alınır.
  7. İçine çikolatalar kırılıp karıştırılır.
  8. Ilıyan kekimiz kalıptan çıkartılır servis tabağına alınır ve tekrar kalıba geçirilir.
  9. Kekimiz 1 su bardağı sütle ıslatılır.
  10. Üzerine yaptığımız hindistan cevizli kremamız düzgün bir biçimde yayılır.
  11. En son ganaj dökülür ve 1 gece yahut en az 4 saat dolapta bekletilir.

Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krem Brule
Kinoalı Tabbule
Vienna Kurabiyesi
Cheesecake Tadında Borcamda Bulut Kek
Kıymalı Kaşar Peynirli Pide
Şekersiz Reyhan İçeceği
Hdabla | © 2025 |