Süpriz Pasta
Süpriz Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kalpli bisküvi
- 1 paket pastacı kreması (dilerseniz kendiniz yapabilir ya da ya da hazır alabilirsiniz)
- Süt
- 1 paket krem şanti
- Çay kaşığının ucuyla azıcık besin boyası
- Damak zevkinize nazaran meyve (ben yalnızca muz kullandım)
Süpriz Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle pastacı kremamızı hazırlıyoruz. Hazır alacaksanız pişme gerektirmeyen krema almanızı öneririm.
- Diğer yandan kremşantimizi yapıyoruz biraz çırpıp kıvam aldıktan sonra besin boyamızı döküp düzgünce çırpalım dilerseniz en az yarım saat dolapta dinlendirin kıvamının sulu olmamasına dikkat edin.
- Kalpli bisküvilerimizi servis tabağımıza koyuyoruz üzerine kaşık ya da fırça yardımıyla süt sürüyoruz çok fazla dökmeyin kurabiye çabucak emiyor ve ıslanıyor pastanız yıkılabilir.
- Krema pompası yardımıyla kurabiyemizin kenarlarından bir sıra geçiyoruz(kenarlarını sıfırlamayın hisse bırakın üzerine yük binince kenarlarından akmasın) orta kısmına pastacı kremamızı sürüyoruz ve öteki kurabiyemizi dikkatlice üzerine koyuyoruz koyduktan sonra bastırmayın.
- Bu kata da tıpkı şekili uyguluyoruz evvel ıslatıyoruz sonra kramşanti ve krema sonra kremamızın üzerine doğradığımız muzlarımızı koyuyoruz muzu evvelden doğramayın çabucak kararıyor.
- O katıda kapatı birebir biçimde muzlu bir sıra yapıp başka don kurabiyemizi de koyup sülemeye başlıyoruz. Ben kardeşime yaptım süsleme büsbütün sizin hayal gücünüze kalmış.
Süpriz Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











