Bisküvi Kurabiye

Bisküvi Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket petibör bisküvi (200gr)
  • 150 ml krema
  • 300 gram çikolata
  • Yarım çay bardağı toz fındık
  • 1 yemek kaşığı kakao

Üzerine bulamak için

  • Kırık fındık

Üzeri için

  • Çilek sos
  • Beyaz çikolata ( benmari yordamı eritilmiş)
  • Bitter yahut sütlü çikolata ( benmari adabı eritilmiş)
  • Fındık

Bisküvi Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri un üzere olmayacak formda ezin üzerine toz fındık kakao ekleyip karıştırın.
  2. Kremayı ocağa alın ve kaynama noktasına gelince ocağı kapatın ve çikolatayı ekleyin eriyene kadar karıştırın bu karışımı bisküvinin üzerine dökün ve yoğurun 20 dk dinlenmeye bırakın.
  3. Süre sonunda küçük modüller koparın ve yuvarlayıp fındıkla kaplayın tepsiye yerleştirin ortasını oklava yahut öteki bir araçla açın.
  4. Ortasına evvel çilek sos ( kramel ,vişne yahut farklı bir sos da olur) sıkın kalan kısmını da çikolata ile doldurup üzerine fındık yerleştirip çikolataların donması için 10 dk dolapta bekletip servis edin bilhassa kahve yanında olağanüstü oluyor afiyet olsun💐🤗.

Bisküvi Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Kıtır Ekmekli Taşımalık Kavanoz Tarifi
Kakaolu Tarçınlı Kek
Kabak Mücver
Fırında Tatlı Patates Ve Kereviz
Tavuk Köftesi
Zeytinli Açma Tarifi
Hdabla | © 2025 |