Sahine

Sahine Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi yahut susam

Sahine Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağ ( oda sıcaklığında, yumuşak),tahin ve balı karıştırıyoruz. Çok karıştırıp pürüzsüz bir kıvamda da yapabilirsiniz. 🍯 balı damak tadınıza nazaran arttırabilirsiniz.
  2. Üzerine isteğe bağlı hindistan cevizi, susam, çiğ kuruyemiş içi 🆚 ekleme yapıyoruz. Bon appetit 😋.

Sahine Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Soslu Tavuk Izgara
Tavuklu Kereviz
El Açması Muska Böreği
Kestaneli Supangle
Kolay Pasta | Çikolatalı Borcam Pastası
Beş Dakika ‘da Haşlanmış Mısır
Hdabla | © 2025 |