Ballı Kaymaklı Gözleme

Ballı Kaymaklı Gözleme Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet hazır yufka
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı kaymak
  • 4 yemek kaşığı bal
  • ½ yemek kaşığı tereyağı
  • Üzerine ceviz dökebilirsiniz.

Ballı Kaymaklı Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı bir tezgaha güzelce açın.
  2. İçine çırpılmış yumurtayı sürün ve zarf formunda ortalarını yağlayarak kapatın.
  3. Tavaya tereyağı alın gözlemeyi önlü artlı pişirip kesme tahtasına alın.
  4. İstediğiniz büyüklükte kare dilimler halinde kesip üzerine kaymak ve balla servis edin.

Ballı Kaymaklı Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Babamın Melemen Tarifi
Frambuazlı Cheesecake
Fırında Levrek
Kakaolu Islak Kurabiye
Panna Cotta
Şahane Kalburabastı Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet