Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü)
Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü) Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet kabak
Sos için:
- 1 adet sade maden suyu
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- 5 yemek kaşığı un
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için;
- Sıvı yağ
Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kabaklar ince ince olacak formda yuvarlak kesilir.
- Sos gereçleri kek hamurundan biraz daha katı olacak kıvamda karıştırılır.
- Derin bir tavada yağ kızdırılır. Kabaklar sosa batırılıp kızartılır. Tanımımız hazırrr.
Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







