Baharatlı Omlet

Baharatlı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı un
  • 1 çay bardağı süt
  • 4 yumurta
  • Yarım tatlı kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı pul biber
  • 1 tutam tuz

Baharatlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bir tasın içine unu alalım.
  2. Sütü ekleyip karıştıralım.
  3. Daha sonra yumurtlaları ekleyip karıştıralım.
  4. İçine tüm baharatları ekleyelim.
  5. Tavayı kızdıralım. Yumurtayı dökelim. Kızarınca gerisini dönderelim.
  6. Daha sonra servis tabağına alalım. Afiyet olsun.

Baharatlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Çilekli Cici Pasta
Islak Kek
Elti Boğan Kurabiye
Fırında Beşamel Soslu Patates Oturtma
Garnitürlü Tavuklu Pilav
Kedi Dilli Pasta
Hdabla | © 2025 |