Latte Magnolia
Latte Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebisi için;
- 4 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket sıvı krema
- 1 paket vanilya
Arasına koymak için;
- 1 paket yulaf bisküvi
Islatmak için;
- Yarım su bardağı ılık su ya da süt
- 2 yemek kaşığı granül kahve
- 2 yemek kaşığı şeker
Latte Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yarım paket sıvı krema bir paket beyaz çikolata, süt, şeker, nişasta, un ve yumurtayı tencereye alalım. Çırpma teli ile çırpalım.
- Ocağa alıp karıştırmaya başlayalım.
- Kıvamı yoğunlaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirelim.
- Ocaktan alalım, vanilya ekleyelim ve karıştıralım. Soğumaya bırakalım.
- Muhallebimiz soğurken, orta ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.
- Muhallebimiz soğuduktan sonra, içine bir yarım krema ek edip mikser ile çırpalım.
- Islatmak için yarım su bardağı ılık su ya da süt iki yemek kaşığı granül kahve iki yemek kaşığı şekeri karıştıralım.
- Sırayla evvel muhallebi ,sonra bisküvi ,sonra tekrar muhallebi olmak üzere yapıyoruz, üstünde çikolata ganajını döküyoruz dilerseniz. Kürdan ile de desen verdim. Etrafını görsel açıdan fındıklıda süsleyebilirsiniz.
Latte Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







