Zeytinyağlı Mantar Kavurma

Zeytinyağlı Mantar Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gr mantar
  • 2 adet yeşil sivri biber (küp doğranmış)
  • 2 adet kapya biber (küp doğranmış)
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 adet domates (kabuğu soyulmuş)

Zeytinyağlı Mantar Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları yıkayıp temizledikten sonra dörte bölelim.
  2. Uygun bir tavaya zeytinyağ ile mantarları kavuralım.
  3. Mantarlar hafif kavrulunca üzerine küp doğranmış biberleri ekleyip kavurmaya devam edelim.
  4. Mantarlar suyunu salıp üzerine küp doğranmış domates, sarımsak tozu ve tuz ekleyip karıştıralım.
  5. Üzerini kapatıp kısık ateşte 3-4 dakika pişirmeye bırakalım.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️.

Zeytinyağlı Mantar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokum Gibi Fırında Balkabağı Tatlısı
Beyti Kebabı
Konserve Domates Çorbası
Çakallı Menemeni (Muhteşem Lezzet)
Tatlı Tuzlu Kurabiye
Çatlak Kurabiye
Hdabla | © 2025 |