Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay

Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı köftelik bulgur
- 2 su bardağı sıcak su
- 1,5 yemek kaşığı biber salçası
- 1,5 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 çay bardağı isot
- 3 tatlı kaşığı pul biber
- Yarım çay bardağı nar ekşisi
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 rendelenmiş soğan
- 3 diş sarımsak
- Yarım limon suyu
- 3 4 adet lavaş
- 1 fincan zeytin yağı
Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 bardak bulgur derin bir kaba alalım üzerine 2 su bardağı sıcak suyu dökelim ağzını kapatıp 15 dakika bekletelim.
- Ardından soğanı rendeleyelim suyunu sıkalım ve bulgurun üzerine ek edelim.
- Ardından rendelenmiş sarımsak ve öbür gereçlerin hepsini ekleyelim ve blendır ile geçirelim inanın çok lezzetli.
- Sushi imajı için lavaşa çiğ köfte güzelce yayalım ve rulo biçiminde olsun. Sonra düz bir bıçak yardımı ile 1 buçuk santim eninde keselim, servis tabağına dizelim üzerine zeytin yağı gezdirerek afiyetle yiyebilirsiniz.
Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









