Kırmızı Pancarlı Humus

Kırmızı Pancarlı Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk kırmızı pancar (önceden haşlanmış)
  • 1 çay bardağı haşlanmış nohut
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • Yarım limonun suyu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon

Üzeri için:

  • Haşlanmış nohut ve kavrulmuş susam

Kırmızı Pancarlı Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış pancar ve nohutlar, tahin, limon suyu, sarımsak ve baharatlarla birlikte bir blenderda birleştirilir. Materyaller, kremamsı ve pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekilir.
  2. Servis ederken humusu geniş bir tabağa alıp üzerine biraz haşlanmış nohut ve kavrulmuş susam eklemek, hem dokuyu hem de sunumu zenginleştiriyor.
  3. Yanına çıtır çıtır kızarmış ekmek dilimleri ile sunmak ise humusu daha keyifli bir tecrübe hâline getiriyor.

Kırmızı Pancarlı Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İslim Kebabı | Kürdan Kebabı (Misafirlerinizi Şımartacak Şık Ve Lezzetli Tarif!) (Videolu)
Akşam Yemeği Kıymalı Patates
Bol Çikolatalı Mozaik Pasta
Mercimekli Poğaça
Ramazan Pidesi ( 1 Ölçüden 2 Adet Çıkıyor )
Damla Sakızlı Muhallebi
Hdabla | © 2025 |